• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 14:38

موفقیت پر گل تیم های الف و ب مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

تیم های الف و ب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در اولین دیدار از سری مسابقات فوتسال جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیروز شدند.

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، تیم های الف و ب فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارشنبه 28 شهریور1403 در اولین مسابقه خود از سری مسابقات فوتسال جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیروز شدند.
تیم فوتسال الف مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با سرپرستی ابوالقاسم محدثی و مربیگری طاهر شکری توانست تیم اسلامشهر را با نتیجه 9 بر صفر و تیم فوتسال ب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با سرپرستی حسن کهکی و مربیگری نورالدین گلیج توانست تیم دانشکده دندانپزشکی را با نتیجه 3 بر صفر شکست دهند.
مسابقه بعدی تیم الف و ب مجتمع چهارشنبه 7 مهر 1403 در مقابل تیم های طب ایرانی و شهید چمران خواهد بود.

• گروه خبری :